Champagne Sangria ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 211 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.09 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați prosecco, lime zest, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 11 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rodie Șampanie Sangria, Șampanie De Iarnă Spumante Sangria, și Strawberry Satsuma Champagne Sangria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un ulcior mare, combinați Prosecco, suc de portocale, sirop simplu de mentă, coajă de lămâie și coajă de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Elixir G
Nonpareils Argintii
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Prosecco
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Adăugați căpșunile feliate, feliile de lămâie, feliile de tei și crengile de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felie De Tei
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Umpleți paharele cu gheață zdrobită și turnați sangria deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
Sangria
5
Serviți imediat.
6
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa și menta la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească timp de 20 de minute. Tulpina înainte de utilizare.