Chai-cremă de melasă condimentată

Chai-cremă de melasă condimentată
Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Chai-condimentat melasă cremă ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 6. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 920 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, petale de trandafir, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Tort Chai condimentat fără Gluten cu glazură Chai condimentată, Ceai Chai Condimentat, și Mix Chai Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F și ungeți 4 (6 oz) sau 6 (4 oz) ramekins cu unt sau ulei de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți laptele și melasa împreună într-o tigaie cu sos, apoi amestecați cardamom, anason stelat, scorțișoară, petale de trandafir, ghimbir, cuișoare și boabe de piper negru. Încălziți laptele la foc mediu până începe să fiarbă, apoi reduceți imediat focul la mediu-mic și lăsați condimentele să se absoarbă în lapte timp de 20 de minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine.Bateți ușor laptele condimentat în ouăle bătute, apoi amestecați în sare și zahăr din trestie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Turnați amestecul de cremă în ramekinele pregătite și așezați ușor ramekinele într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Se toarnă apă în vasul de copt, astfel încât să ajungă la jumătatea drumului pe părțile laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Transferați vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 30 până la 45 de minute sau până când se fixează cremele.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista