Chai-cremă de melasă condimentată
Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Chai-condimentat melasă cremă ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 6. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 920 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, petale de trandafir, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Tort Chai condimentat fără Gluten cu glazură Chai condimentată, Ceai Chai Condimentat, și Mix Chai Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F și ungeți 4 (6 oz) sau 6 (4 oz) ramekins cu unt sau ulei de cocos.
Bateți laptele și melasa împreună într-o tigaie cu sos, apoi amestecați cardamom, anason stelat, scorțișoară, petale de trandafir, ghimbir, cuișoare și boabe de piper negru. Încălziți laptele la foc mediu până începe să fiarbă, apoi reduceți imediat focul la mediu-mic și lăsați condimentele să se absoarbă în lapte timp de 20 de minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine.Bateți ușor laptele condimentat în ouăle bătute, apoi amestecați în sare și zahăr din trestie.
Turnați amestecul de cremă în ramekinele pregătite și așezați ușor ramekinele într-un vas mare de copt.
Se toarnă apă în vasul de copt, astfel încât să ajungă la jumătatea drumului pe părțile laterale ale ramekinelor.
Transferați vasul de copt în cuptor și coaceți timp de 30 până la 45 de minute sau până când se fixează cremele.