Ceviche de Halibut din Alaska cu coriandru-serrano "chimichurri", Cu

Ceviche de Halibut din Alaska cu coriandru-serrano
Rețeta Ceviche de halibut din Alaska cu coriandru-serrano "chimichurri", Cu este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 4. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 422 calorii. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, sare, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, Lasagna De Halibut Din Alaska, și Tacos De Halibut Din Alaska.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista