Ceviche de creveți cu lapte de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 437 calorii. Dacă aveți boabe de piper, ceapă, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării din America de Sud. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Ceviche de Camar cu Coco (Coconut Shrimp Ceviche), Mahi Mahi Ceviche Cu Lapte De Cocos, și CREVEȚI COLUMBIENI CEVICHE (CEVICHE DE CAMARONES) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți jumătățile de lămâie într-o oală mare și aruncați jumătățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea, apoi umpleți cu apă până la jumătate plină. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi amestecați creveții și opriți focul. Lăsați creveții să braconeze până când nu mai sunt translucizi în centru, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scurgeți într-o strecurătoare în chiuvetă, apoi așezați creveții pe o foaie de copt și refrigerați până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Amestecați laptele de nucă de cocos, sucul de lămâie, ardeii serrano, cilantro tocat și ceapa împreună într-un bol nemetalic; condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați creveții răciți pe jumătate pe lungime și amestecați în marinata de nucă de cocos. Acoperiți și refrigerați cu 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Garnisiți porții individuale cu crengute de coriandru și pene de var.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.