Ceviche

Rețeta Ceviche ar putea satisface pofta dvs. din America de Sud în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oregano, suc de roșii, limes și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian bucătărie carte de bucate {giveaway}, Ceviche de Camar cu Coco (Coconut Shrimp Ceviche), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruviană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Descărcați peștele sub apă, folosind marginea din spate a cuțitului. Apoi, cu un cuțit ascuțit, tăiați partea din spate a peștelui și îndepărtați cu grijă fileurile! Nu sunt permise oase!! Strângeți sucul din limes. Feliați ceapa și apoi tăiați-o. Albiți roșiile în apă clocotită - răciți și apoi îndepărtați pielea și îndepărtați sâmburii. Măsurați sucul de roșii și uleiul. Se spală, se usucă și se toacă fin cilantro. Spargeți cățelul de usturoi. Scoateți cu grijă sâmburii din piper.
Așezați fileurile de pește într - o mașină de tocat și, când este tocată, turnați sucul de lămâie peste el și condimentați cu sare și piper-puneți deoparte într-un bol mare și refrigerați până la 2 ore sau până la opac. Înainte de servire, aruncați cu restul ingredientelor și serviți imediat.;