(Ceva Nu Exact Ca) Derby Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați (ceva nu exact ca) Derby Pie. Această rețetă face 8 porții cu 458 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Derby-Ul, Derby-Ul, și Derby Tartlets.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. blind coaceți crusta căptușind fundul și părțile laterale ale cojii de plăcintă răcită, în formă, cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată și coaceți timp de 15 minute.
Scoateți greutățile și coaceți până când fundul devine maro auriu deschis.
Scoateți coaja din cuptor și lăsați-o să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și untul topit.
Adăugați siropul de porumb, ouăle, bourbonul, ciocolata, sarea și nucile pecan și amestecați până când toate ingredientele sunt combinate.
Se toarnă amestecul în coaja plăcintei și se introduce în cuptorul preîncălzit pe raftul central.
Coaceți timp de aproximativ 30 de minute, rotind la jumătatea drumului, până când plăcinta este setată și umflată doar ușor. Dacă părți ale crustei sau partea superioară a plăcintei se întunecă prea mult, așezați pete de folie peste părțile întunecate pentru a le proteja de căldură. Lăsați plăcinta finită să se răcească complet înainte de servire.