Celebrul Quahogs umplut al lui Tim O ' Toole
Celebrele Quahogs umplute ale lui Tim O ' Toole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestec de umplutură de pâine cu aromă de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Quahogs Umplute, Ciuperci Umplute Celebre, și Pâine Cu Brânză Umplută Aproape Faimoasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați legături de cârnați; reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți legăturile din bulion; rezervați bulionul.
Scoateți carcasele din cârnați.
Aduceți bulionul înapoi la foc mic și adăugați quahogs; gatiti pana se deschid, 5 pana la 10 minute.
Scoateți quahogii; rezervați bulionul.
Scoateți quahogii fierți din coji. Separați jumătățile de coajă. Dacă este necesar, spălați cojile.
Așezați cârnații și carnea de quahog în vasul unui robot de bucătărie; procesați până la tocat, aproximativ 12 secunde, în funcție de procesor. Răsturnați amestecul într-un castron.
Adăugați ceapa tocată în procesor; se toacă aproximativ 5 secunde. Se amestecă amestecul de carne.
Faceți recipientul complet de umplutură conform instrucțiunilor pachetului, folosind margarina și înlocuind bulionul de cârnați/scoici cu apă. Este posibil să existe mai mult bulion decât aveți nevoie.
Se amestecă umplutura și amestecul de cârnați/scoică / ceapă. Se umple lingura în jumătăți goale de coajă de scoică și se acoperă fiecare cu o mică bucată de unt (aproximativ o treime dintr-o linguriță).
Așezați cojile pe o tigaie; coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, 15 până la 20 de minute.