Celebrele Quahogs umplute ale lui Tim O ' Toole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestec de umplutură de pâine cu aromă de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Quahogs Umplute, Ciuperci Umplute Celebre, și Pâine Cu Brânză Umplută Aproape Faimoasă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Adăugați legături de cârnați; reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
4
Scoateți legăturile din bulion; rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
5
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
6
Aduceți bulionul înapoi la foc mic și adăugați quahogs; gatiti pana se deschid, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
7
Scoateți quahogii; rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
8
Scoateți quahogii fierți din coji. Separați jumătățile de coajă. Dacă este necesar, spălați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
9
Așezați cârnații și carnea de quahog în vasul unui robot de bucătărie; procesați până la tocat, aproximativ 12 secunde, în funcție de procesor. Răsturnați amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
10
Adăugați ceapa tocată în procesor; se toacă aproximativ 5 secunde. Se amestecă amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne
11
Faceți recipientul complet de umplutură conform instrucțiunilor pachetului, folosind margarina și înlocuind bulionul de cârnați/scoici cu apă. Este posibil să existe mai mult bulion decât aveți nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Umplutură
Cârnați
Bulion
Apă
12
Se amestecă umplutura și amestecul de cârnați/scoică / ceapă. Se umple lingura în jumătăți goale de coajă de scoică și se acoperă fiecare cu o mică bucată de unt (aproximativ o treime dintr-o linguriță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Cârnați
Unt
Ceapă
13
Așezați cojile pe o tigaie; coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, 15 până la 20 de minute.