Cele mai bune prăjituri de Crab este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 508 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 484 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, ulei vegetal, carne de crab Jumbo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați crabul, maioneza, ierburile (dacă utilizați) și 1 ou într-un castron mare și pliați ușor cu o spatulă până se combină, având grijă să nu rupeți bucățile mari de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Crabi
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați o foaie de folie de aluminiu de aproximativ 12 x 18 inci pe o suprafață de lucru cu capătul scurt paralel cu marginile mesei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Transferați amestecul de crab pe folie, formându-l într-un buștean dur de aproximativ 6 inci lățime, începând la aproximativ 4 inci de fundul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Ridicați cu grijă marginea inferioară a foliei și ridicați-o peste buștenul de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Rulați buștenul departe de dvs. până când este complet înfășurat în folie, apoi răsuciți capetele pentru a forma o rolă strânsă de 6 până la 8 inci lățime și 3 până la 4 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Așezați jurnalul pe o tavă sau o farfurie și transferați-l la congelator până se rigidizează ușor, 20 până la 25 de minute.
7
Scoateți buștenul din congelator și folosind un cuțit ascuțit de bucătar, tăiați unul dintre capetele răsucite.
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
8
Îndepărtați amestecul de crab din interiorul capătului răsucit și rezervați. Tăiați jurnalul în 4 până la 6 discuri individuale de aproximativ 1 1/2 inch grosime fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
9
Transferați discurile (cu folia lor) pe o foaie de copt cu margini tăiate în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
10
Combinați orice amestec de crab îndepărtat de la capetele răsucite și formați-vă într-o prăjitură de crab în formă liberă și așezați-o pe tavă împreună cu discurile învelite în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Transferați la congelator până când discurile sunt relativ rigide, cu aproximativ 20 până la 25 de minute mai mult.
12
Așezați oul rămas într-un castron mic și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Așezați firimiturile de pâine într-un al doilea castron mic. Lucrând câte un disc de crab odată, ridicați prin apucarea marginilor căptușite cu folie. Înmuiați o suprafață tăiată în ou, apoi în pesmet, apăsând ușor pentru a adera. Reveniți la foaia de copt, tăiați partea în jos și repetați cu discurile rămase (inclusiv discul în formă liberă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crabi
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
14
Reglați raftul cuptorului la 6 inci sub elementul broiler și preîncălziți broiler la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați prăjituri de crab, pâine în jos și gătiți, învârtindu-se ocazional, timp de 3 minute. Îndepărtați cu grijă folia de pe fiecare tort folosind vârful degetelor, fără a ridica prăjiturile. Aruncați folia. Continuați să gătiți, învârtind tigaia ocazional până când partea inferioară a prăjiturilor de crab este maro auriu deschis, cu aproximativ 2 minute mai mult (verificați dedesubt cu o spatulă metalică subțire flexibilă, dar aveți grijă să nu rupeți prăjiturile de crab, acestea vor fi fragile)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
17
Prindeți mânerul tigaiei și înclinați-l spre dvs., astfel încât grăsimea să se adune în partea de jos. Folosiți o lingură pentru a unge fiecare prăjitură cu grăsime, asigurându-vă că este complet acoperită, apoi transferați tigaia în broiler. Se fierbe până se rumenesc deschis deasupra și se gătesc prăjiturile de crab (un termometru de citire instantaneu introdus în centrul lor ar trebui să înregistreze 145 până la 160 F), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
18
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Transferați prăjiturile de crab pâine în jos pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Întoarceți prăjiturile de crab și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20
Serviți imediat cu sos tartru Extra acidulat sau pene de lămâie.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.