Cele Mai Bune Prăjituri De Crab

Cele Mai Bune Prăjituri De Crab
Cele mai bune prăjituri de Crab este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 508 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 484 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, ulei vegetal, carne de crab Jumbo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați crabul, maioneza, ierburile (dacă utilizați) și 1 ou într-un castron mare și pliați ușor cu o spatulă până se combină, având grijă să nu rupeți bucățile mari de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
CrabiCrabi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați o foaie de folie de aluminiu de aproximativ 12 x 18 inci pe o suprafață de lucru cu capătul scurt paralel cu marginile mesei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Transferați amestecul de crab pe folie, formându-l într-un buștean dur de aproximativ 6 inci lățime, începând la aproximativ 4 inci de fundul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Ridicați cu grijă marginea inferioară a foliei și ridicați-o peste buștenul de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Rulați buștenul departe de dvs. până când este complet înfășurat în folie, apoi răsuciți capetele pentru a forma o rolă strânsă de 6 până la 8 inci lățime și 3 până la 4 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Așezați jurnalul pe o tavă sau o farfurie și transferați-l la congelator până se rigidizează ușor, 20 până la 25 de minute.
7
Scoateți buștenul din congelator și folosind un cuțit ascuțit de bucătar, tăiați unul dintre capetele răsucite.
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
8
Îndepărtați amestecul de crab din interiorul capătului răsucit și rezervați. Tăiați jurnalul în 4 până la 6 discuri individuale de aproximativ 1 1/2 inch grosime fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
9
Transferați discurile (cu folia lor) pe o foaie de copt cu margini tăiate în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Combinați orice amestec de crab îndepărtat de la capetele răsucite și formați-vă într-o prăjitură de crab în formă liberă și așezați-o pe tavă împreună cu discurile învelite în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Transferați la congelator până când discurile sunt relativ rigide, cu aproximativ 20 până la 25 de minute mai mult.
12
Așezați oul rămas într-un castron mic și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Așezați firimiturile de pâine într-un al doilea castron mic. Lucrând câte un disc de crab odată, ridicați prin apucarea marginilor căptușite cu folie. Înmuiați o suprafață tăiată în ou, apoi în pesmet, apăsând ușor pentru a adera. Reveniți la foaia de copt, tăiați partea în jos și repetați cu discurile rămase (inclusiv discul în formă liberă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
CrabiCrabi
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Reglați raftul cuptorului la 6 inci sub elementul broiler și preîncălziți broiler la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Adăugați prăjituri de crab, pâine în jos și gătiți, învârtindu-se ocazional, timp de 3 minute. Îndepărtați cu grijă folia de pe fiecare tort folosind vârful degetelor, fără a ridica prăjiturile. Aruncați folia. Continuați să gătiți, învârtind tigaia ocazional până când partea inferioară a prăjiturilor de crab este maro auriu deschis, cu aproximativ 2 minute mai mult (verificați dedesubt cu o spatulă metalică subțire flexibilă, dar aveți grijă să nu rupeți prăjiturile de crab, acestea vor fi fragile)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Prindeți mânerul tigaiei și înclinați-l spre dvs., astfel încât grăsimea să se adune în partea de jos. Folosiți o lingură pentru a unge fiecare prăjitură cu grăsime, asigurându-vă că este complet acoperită, apoi transferați tigaia în broiler. Se fierbe până se rumenesc deschis deasupra și se gătesc prăjiturile de crab (un termometru de citire instantaneu introdus în centrul lor ar trebui să înregistreze 145 până la 160 F), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
19
Transferați prăjiturile de crab pâine în jos pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Întoarceți prăjiturile de crab și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
20
Serviți imediat cu sos tartru Extra acidulat sau pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sos TartarSos Tartar
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista