Cele Mai Bune Prăjituri De Crab

Cele mai bune prăjituri de Crab este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 508 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 484 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, ulei vegetal, carne de crab Jumbo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați crabul, maioneza, ierburile (dacă utilizați) și 1 ou într-un castron mare și pliați ușor cu o spatulă până se combină, având grijă să nu rupeți bucățile mari de crab.
Așezați o foaie de folie de aluminiu de aproximativ 12 x 18 inci pe o suprafață de lucru cu capătul scurt paralel cu marginile mesei.
Transferați amestecul de crab pe folie, formându-l într-un buștean dur de aproximativ 6 inci lățime, începând la aproximativ 4 inci de fundul foliei.
Ridicați cu grijă marginea inferioară a foliei și ridicați-o peste buștenul de crab.
Rulați buștenul departe de dvs. până când este complet înfășurat în folie, apoi răsuciți capetele pentru a forma o rolă strânsă de 6 până la 8 inci lățime și 3 până la 4 inci în diametru.
Așezați jurnalul pe o tavă sau o farfurie și transferați-l la congelator până se rigidizează ușor, 20 până la 25 de minute.
Scoateți buștenul din congelator și folosind un cuțit ascuțit de bucătar, tăiați unul dintre capetele răsucite.
Îndepărtați amestecul de crab din interiorul capătului răsucit și rezervați. Tăiați jurnalul în 4 până la 6 discuri individuale de aproximativ 1 1/2 inch grosime fiecare.
Transferați discurile (cu folia lor) pe o foaie de copt cu margini tăiate în jos.
Combinați orice amestec de crab îndepărtat de la capetele răsucite și formați-vă într-o prăjitură de crab în formă liberă și așezați-o pe tavă împreună cu discurile învelite în folie.
Transferați la congelator până când discurile sunt relativ rigide, cu aproximativ 20 până la 25 de minute mai mult.
Așezați oul rămas într-un castron mic și bateți până se omogenizează.
Așezați firimiturile de pâine într-un al doilea castron mic. Lucrând câte un disc de crab odată, ridicați prin apucarea marginilor căptușite cu folie. Înmuiați o suprafață tăiată în ou, apoi în pesmet, apăsând ușor pentru a adera. Reveniți la foaia de copt, tăiați partea în jos și repetați cu discurile rămase (inclusiv discul în formă liberă).
Reglați raftul cuptorului la 6 inci sub elementul broiler și preîncălziți broiler la mare.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până când spumarea dispare.
Adăugați prăjituri de crab, pâine în jos și gătiți, învârtindu-se ocazional, timp de 3 minute. Îndepărtați cu grijă folia de pe fiecare tort folosind vârful degetelor, fără a ridica prăjiturile. Aruncați folia. Continuați să gătiți, învârtind tigaia ocazional până când partea inferioară a prăjiturilor de crab este maro auriu deschis, cu aproximativ 2 minute mai mult (verificați dedesubt cu o spatulă metalică subțire flexibilă, dar aveți grijă să nu rupeți prăjiturile de crab, acestea vor fi fragile)
Prindeți mânerul tigaiei și înclinați-l spre dvs., astfel încât grăsimea să se adune în partea de jos. Folosiți o lingură pentru a unge fiecare prăjitură cu grăsime, asigurându-vă că este complet acoperită, apoi transferați tigaia în broiler. Se fierbe până se rumenesc deschis deasupra și se gătesc prăjiturile de crab (un termometru de citire instantaneu introdus în centrul lor ar trebui să înregistreze 145 până la 160 F), aproximativ 5 minute.
Transferați prăjiturile de crab pâine în jos pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Întoarceți prăjiturile de crab și condimentați cu sare.
Serviți imediat cu sos tartru Extra acidulat sau pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.