Cele Mai Bune Piepturi De Pui Dezosate, Fără Piele, La Grătar, Suculente

Cele Mai Bune Piepturi De Pui Dezosate, Fără Piele, La Grătar, Suculente
Cel mai bun piept de pui dezosat la grătar, fără piele, este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. O porție conține 334 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 273 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Dezosat La Grătar Italian, Fără Piele, Piept De Pui Dezosat La Grătar Înnegrit, Fără Piele, și Usturoi Rapid La GRĂTAR Piept De Pui Dezosat Fără Piele, Cu O Mușcătură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un piept de pui într-o pungă de plastic resigilabilă sau între două bucăți de folie de plastic. Folosind un pounder de carne, un sucitor sau o tigaie mică, puneți pieptul de pui într-o grosime uniformă de aproximativ 3/4 inci înălțime. Repetați cu restul de 3 sâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pentru a face saramura, într-un castron mediu amestecați împreună apa, sarea și zahărul până când solidele sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați feliile de piept de pui în saramură și dați-le la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui FeliatPiept De Pui Feliat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți pieptul de pui din saramură, uscați-l cu prosoape de hârtie, condimentați după gust cu sare și piper și periați ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Așezați puiul peste partea fierbinte a grătarului și gătiți până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute. Flip și continuă să gătească până când a doua parte este rumenit și pui registre 150 F (sau 160 F dacă doriți cu adevărat să rămânem la liniile directoare FDA) pe un termometru citit instant introdus în centrul de sân. Dacă a doua parte se rumeneste înainte de a înregistra 150 F, treceți la partea rece a grătarului, acoperiți și lăsați să gătească până când puiul atinge temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți puiul de pe grătar, lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute, apoi serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista