Cele mai bune ciuperci umplute cu fructe de mare

Cele mai bune ciuperci umplute cu fructe de mare
Cele mai bune ciuperci umplute cu fructe de mare este o rețetă de pescuit cu 12 porții. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsimi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 126 ar spune că a fost perfectă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Un amestec de sare și piper măcinat, pesmet, crab de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 47%, ceea ce este destul de bun. Cele mai bune ciuperci umplute cu fructe de mare, ciuperci umplute cu fructe de mare creole și pastele subțiri cu fructe de mare cu sparanghel și ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Pune crema de branza, galbenus de ou, 1 lingura pesmet, ceapa verde, suc de lamaie, sos Worcestershire, praf de usturoi, sare si piper in bolul unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă până se omogenizează și se omogenizează. Încorporați crabul de zăpadă și creveții. Umpleți ciupercile cu acest amestec și presați pesmetul rămas pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
CrabiCrabi
4
Puneți pe tava de copt cu umplutura în sus odată ce este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile s-au înmuiat ușor, 12 până la 14 minute. Setați cuptorul la Broil și prăjiți ciupercile timp de câteva minute, până când vârfurile sunt aurii și clocotite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și rosé spumant sunt alegerile mele de top pentru ciuperci umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista