Cele Mai Bune Ciuperci Umplute
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Cele mai bune ciuperci umplute ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 200 de calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, cremă de brânză, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până când este crocantă și rumenită uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; sfărâmați slănina scursă într-un castron. Se amestecă crema de brânză, 2 linguri de parmezan, sosul Worcestershire și piperul până se amestecă uniform. Puneți umplutura în capacele de ciuperci și puneți-o într-un vas de copt de 8x8 inci.
Se presară cu restul de 2 linguri de parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile sunt fragede și umplutura este maro aurie, 25 până la 30 de minute.