Cele Mai Bune Ciuperci Umplute

Cele Mai Bune Ciuperci Umplute
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Cele mai bune ciuperci umplute ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 200 de calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, cremă de brânză, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până când este crocantă și rumenită uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; sfărâmați slănina scursă într-un castron. Se amestecă crema de brânză, 2 linguri de parmezan, sosul Worcestershire și piperul până se amestecă uniform. Puneți umplutura în capacele de ciuperci și puneți-o într-un vas de copt de 8x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se presară cu restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile sunt fragede și umplutura este maro aurie, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista