Cel Mai Bun Vreodată Pâine De Carne
Cea mai bună pâine de carne vreodată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 499 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 1,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Toaterețete necesită pâine, brânză cheddar, sare și piper măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încearcă Pâine De Carne, Pâine De Carne, și Pâine De Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul negru măcinat într-un castron mare.
Se adaugă pâinea mărunțită și se amestecă până se dizolvă.
Amestecați carnea de vită măcinată, ceapa, brânza Cheddar și morcovul în amestecul de pâine; transferați amestecul într-o tigaie de 9x5 inci.
Combinați zahărul brun, ketchupul și muștarul într-un castron mic; se întinde peste amestecul de carne.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în Centru, 1 până la 1 1/4 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâine de carne. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Cârligul și scara Los Amigos Ranch Estate Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Cârlig și scara Los Amigos Ranch Estate Cabernet Sauvignon]()
Cârlig și scara Los Amigos Ranch Estate Cabernet Sauvignon