Cel mai bun sos de Paste al Mariei
Cel mai bun sos de Paste Maria ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 143 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun sos de Paste al Mariei, Anghinare Maria, și Pui Tia Maria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală adâncă la foc mare, carne de vită măcinată maro, ceapă, usturoi, condimente italiene, fulgi de ardei iute și 1/4 linguriță (1 mL) fiecare sare și piper, rupând carnea de vită cu o lingură, timp de aproximativ 8 min sau până când carnea de vită nu mai este roz.
Se toarnă smântână și se fierbe, amestecând, timp de 3 min sau până se absoarbe aproximativ jumătate.
Se adaugă roșiile și se aduce la fierbere; se reduce focul și se fierbe ușor, amestecând des, timp de aproximativ 5 min până când aromele sunt amestecate și sosul este îngroșat. Condimentează după gust cu sare și piper.