Cel mai bun punch cu rubarbă
Cel mai bun punch cu rubarbă ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Pentru 30 de cenți per porție, obțineți o băutură care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 77 de calorii. Dacă aveți la îndemână sifon de lămâie-lamaie, concentrat de limonadă roz, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 11%. Încercați Rhubarb Citrus Punch, Rosy Rhubarb Punch și Pink Rhubarb Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, apa și zahărul. Se aduce la fierbere; reduceți focul și fierbeți 5-10 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește ușor.
Într-un blender, procesați jumătate din amestec pe rând până se omogenizează.
Combinați toate ingredientele într-un recipient mare; adăugați suficientă apă pentru a face 1 galon.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.