Cel mai bun punch cu rubarbă

Cel mai bun punch cu rubarbă
Cel mai bun punch cu rubarbă ar putea fi doar rețeta de sud pe care o căutați. Pentru 30 de cenți per porție, obțineți o băutură care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 77 de calorii. Dacă aveți la îndemână sifon de lămâie-lamaie, concentrat de limonadă roz, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 11%. Încercați Rhubarb Citrus Punch, Rosy Rhubarb Punch și Pink Rhubarb Punch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, apa și zahărul. Se aduce la fierbere; reduceți focul și fierbeți 5-10 minute sau până când rubarba este fragedă. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un blender, procesați jumătate din amestec pe rând până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Combinați toate ingredientele într-un recipient mare; adăugați suficientă apă pentru a face 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Serviți pe gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista