Cel Mai Bun Piept De Curcan Sărat

Cel Mai Bun Piept De Curcan Sărat
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cel mai bun piept de curcan sărat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 359 calorii, 49G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 40 de minute. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de crenguțe de cimbru, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Curcan Sărat, Piept De Curcan Cu Lapte Bătut, și Piept De Curcan La Grătar.

Instrucțiuni

1
În recipient de 6 litri sau oală, amestecați apă, sare și zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați curcan. Capac; refrigerați cel puțin 12 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți curcanul din saramură, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
5
Așezați ceapa pe centrul raftului într-o tigaie mare de prăjire superficială; acoperiți cu rozmarin, cimbru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Așezați curcanul, cu pielea în sus, peste ceapă și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
IerburiIerburi
CeapăCeapă
7
Într-un castron mic, amestecați untul și vinul. Înmuiați pătratul de 16 inci de pânză de brânză în amestec de unt până când este complet saturat; acoperiți curcanul complet cu pânză de brânză. Prăjiți 1 oră 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
BolBol
8
Îndepărtați pânza de brânză.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
9
Așezați ceapa și ierburile în tigaie cu picături dacă folosiți picături pentru a face sos (sau aruncați). Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a curcanului și să nu atingă osul. Întoarceți pielea curcanului în jos. Prăjiți cu 30 până la 60 de minute mai mult sau până când termometrul citește 74°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
IerburiIerburi
CeapăCeapă
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista