Cel mai bun picior de miel

Cel mai bun picior de miel
Cel mai bun picior de miel ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 241 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Picior de miel de miel pe rotisor, Picior de miel, și Picior de miel prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente; frecați peste piciorul de miel. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați bulion în tigaie; acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți cu 1 până la 1-1 / 2 ore mai mult sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista