Cel Mai Bun Orez Spaniol

Cel Mai Bun Orez Spaniol
Cel mai bun orez spaniol este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 5 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 273 calorii. 5973 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de salsa groasă, ulei, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare sunt Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Orez Spaniol, și Orez Spaniol.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă orezul în tigaie, amestecând des. Când orezul începe să se rumenească, amestecați bulionul de pui și salsa. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute, până când lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Dientes De AjoDientes De Ajo
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista