Reteta Cupa de fructe cu sirop de var este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați struguri, ananas extra-dulce, sirop de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fructe cu sirop de Lime, Salată de fructe compusă cu sirop de ghimbir-Lime, și Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele și se răcește, acoperit, cel puțin 1 oră.
1
Fructele pot fi tăiate cu 1 zi înainte și răcite, fără sirop, acoperite. Aruncați cu sirop înainte de servire.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.