Ceapă În Stil Monegasc
Ceapa în stil monegasc este o vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți puncte de pâine prăjită ca acompaniament, apă, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceapă În Stil Mediteranean, Ceapă Sotată În Stil New York, și Ficat și ceapă în stil venețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Intr-o cratita mare sautsupravegheata ceapa in ulei la foc moderat, amestecand, pana se rumenesc, se adauga Rosia, otetul, coacazele, cimbru, patrunjelul, 1 cana de apa, pasta de usturoi, zaharul, sarea si piperul dupa gust si se aduce amestecul la fiert. Fierbeți amestecul, adăugând mai multă apă, 1/2 cană odată, pe măsură ce lichidul se evaporă, timp de 50 de minute, sau până când ceapa este fragedă. Gatiti amestecul la foc mare, amestecand, pana cand lichidul se reduce la o glazura si lasati-l sa se raceasca. Amestecul de ceapă poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat acoperit și răcit.
Transferați amestecul într-un vas de servit și serviți-l cu pâinea prăjită.