Ceapă În Stil Monegasc

Ceapă În Stil Monegasc
Ceapa în stil monegasc este o vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 145 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți puncte de pâine prăjită ca acompaniament, apă, oțet de vin alb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceapă În Stil Mediteranean, Ceapă Sotată În Stil New York, și Ficat și ceapă în stil venețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Intr-o cratita mare sautsupravegheata ceapa in ulei la foc moderat, amestecand, pana se rumenesc, se adauga Rosia, otetul, coacazele, cimbru, patrunjelul, 1 cana de apa, pasta de usturoi, zaharul, sarea si piperul dupa gust si se aduce amestecul la fiert. Fierbeți amestecul, adăugând mai multă apă, 1/2 cană odată, pe măsură ce lichidul se evaporă, timp de 50 de minute, sau până când ceapa este fragedă. Gatiti amestecul la foc mare, amestecand, pana cand lichidul se reduce la o glazura si lasati-l sa se raceasca. Amestecul de ceapă poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
CoacăzeCoacăze
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați amestecul într-un vas de servit și serviți-l cu pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista