Ceapă sălbatică murată cu miere și rozmarin sălbatic

Ceapă sălbatică murată cu miere și rozmarin sălbatic
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Ceapa sălbatică murată cu miere și rozmarin sălbatic ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de suc de lămâie, ulei de canolan, miere locală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pizza cu ciuperci sălbatice cu ceapă caramelizată, Fontină și rozmarin, Pizza Cu Ciuperci Sălbatice Cu Ceapă Caramelizată, Fontină Și Rozmarin, și Ciuperci Sălbatice Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împachetați ceapa într-un borcan de sticlă rezistent la căldură. Într-o cratiță medie, combinați oțetul, mierea, apa, sucul de lămâie, boabele de piper, 1/4 linguriță de sare și 1 crenguță de rozmarin și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Gât De PuiGât De Pui
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Turnați lichidul fierbinte peste ceapă și așezați o farfurie mică deasupra pentru a le menține scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Lăsați să se răcească complet.
4
Se servește imediat la temperatura camerei sau se dă la frigider până la 1 săptămână.
5
Chiar înainte de a servi ceapa, tăiați restul de 5 crenguțe de rozmarin în lungimi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mică până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Adăugați rozmarinul și prăjiți-l la foc moderat timp de aproximativ 30 de secunde, până când este crocant și abia începe să se rumenească în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
8
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Se servește cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista