Ceapă Perlată Murată
Ceapa perlată murată ar putea fi doar fără gluten și vegan rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de mâncare și vin. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceapă Perlată Murată, Cotlete De Porc Cu Ceapă Perlată Murată Și Pancetta, și Ceapă De Perle.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Fierbeți ceapa la foc mare timp de 4 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. Când ceapa este suficient de rece pentru a fi manipulată, alunecați-le pielea.
Împachetați ceapa în patru borcane de 1/2 halbă.
Adăugați 2 cuișoare, 1/4 linguriță de semințe de muștar și 2 fâșii de coajă de lămâie în fiecare borcan.
Într-o cratiță mică, combinați apa, oțetul, zahărul și sarea și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă saramura peste ceapă pentru a acoperi.
Lăsați să se răcească, apoi sigilați borcanele și puneți la frigider ceapa timp de cel puțin 3 săptămâni.