Ceapă La Grătar

Ceapa la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Ricotta de Oregano, Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, și Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Bateți împreună primele 7 ingrediente.
Tăiați ceapa în felii groase de 1/2 inch; periați cu amestec de plante. Ceapa la grătar, acoperită cu capac la grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se toarnă amestecul de plante rămas peste ceapă și se servește imediat.