Ceapă caramelizată și rozmarin Focaccia
Ceapa caramelizată și rozmarinul Focaccian este un lactate gratuit rețetă cu 12 porții. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, ceapă, aluat de crustă de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Focaccia cu ceapă caramelizată, roșii și rozmarin, Focaccia De Ceapă Caramelizată, și Focaccia De Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și piperul. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa se rumeneste ușor, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. În timp ce ceapa gătește, adăugați 1 până la 2 linguri de apă pentru a împiedica ceapa să se lipească de tigaie.
Scoateți din căldură; deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Desfaceți aluatul într-o tigaie cu jeleu și aplatizați ușor. Apăsați mânerul unei linguri de lemn în aluat pentru a face indentări la intervale de 1 inch.
Stropiți cu ulei; presărați rozmarin și sare.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor; se acoperă cu ceapă și se coace încă 3 minute sau până se rumenesc.
Tăiați pâinea în dreptunghiuri și serviți cald.