Ceapa caramelizată și orezul de linte este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 570 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, zahăr, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui și orez cu ceapă caramelizată, Orez de afine cu ceapă caramelizată, și M ' Juddarah – linte și orez cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, zahărul și puțină sare și piper. Gatiti pana cand ceapa devine maro intens si lipicioasa, aproximativ 20 de minute, amestecand la fiecare 4 sau 5 minute (daca ceapa se coloreaza prea repede, reduceti focul la mediu-mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
Zahăr
3
În timp ce ceapa se caramelizează, faceți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Orez
4
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați orezul și amestecați, gătindu-l până când boabele încep să devină opace, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Orez
7
Adăugați apa, lintea și chimenul; condimentează cu sare și piper. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și a absorbit tot lichidul, aproximativ 20 de minute.