Ceapă caramelizată și ardei Frittata prăjită
Ceapa caramelizată și Frittata de piper prăjită ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Caramelizată, Ardei Roșu Și Dovlecei Frittata, Bacon, Ardei Rosu Prajit, Ceapa Frittata, și Ceapă caramelizată și tartă prăjită cu ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 15 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent. Pune deoparte.
Combinați ouăle, albușurile de ou, brânza, laptele, sarea și piperul negru într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de ou în tigaie cu ceapă; se amestecă pentru a distribui uniform ouăle. Se acoperă cu ardei gras într-un model cu spițe pentru biciclete. Gatiti 2 minute sau pana cand marginile incep sa se fixeze. Wrap mâner de tigaie cu folie; transfer la cuptor.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 15 minute sau până când frittata este setată.