Ceapă balsamică caramelizată Pizza cu boabe de piper roz cu rozmarin și brânză de capră

Ceapa balsamică caramelizată Pizza cu piper roz cu rozmarin și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 334 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, brânză de capră, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Pizza Cu Brânză De Capră Și Ceapă Caramelizată, și Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune o piatră de pizza un cuptor preîncălzit de 450 de grade F.
Tăiați aproximativ ceapa.
Adăugați suficient balsamic pentru a acoperi, împreună cu zahărul, sarea și aproximativ 3/4 din boabele de piper roz zdrobite.
Se lasa la marinat 2-3 ore.
Strecurați ceapa peste un castron, lăsând marinada deoparte pentru a fi folosită mai târziu în această rețetă.
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați bine. Coborâți focul și lăsați ceapa să se caramelizeze în continuare, amestecând frecvent. Nu gătiți prea repede sau se vor prăji mai degrabă decât se vor carameliza.
Odată ce sunt frumos colorate, adăugați marinada balsamică în tigaie, împreună cu untul. Se amestecă frecvent și se lasă amestecul să se gătească până la o consistență jammy.
Între timp, odihnește-ți aluatul la temperatura camerei cel puțin o oră. Apoi formați-vă într-o rundă de 12 cm.
Întindeți amestecul de ceapă peste centrul pizza lăsând o margine de crustă de 3/4 inch. Deasupra acestui amestec puneți aproximativ 8 runde de brânză de capră.
Garnisiți cu bucăți decorative de rozmarin și periați marginile pizza cu ulei de măsline. Glisați cu grijă pizza pe piatra de pizza preîncălzită și coaceți 12-15 minute până când bule și brânza de capră începe să se rumenească.
Scoateți pizza din cuptor și garnisiți cu boabele de piper roz rămase.