Ceapă balsamică caramelizată Pizza cu boabe de piper roz cu rozmarin și brânză de capră

Ceapă balsamică caramelizată Pizza cu boabe de piper roz cu rozmarin și brânză de capră
Ceapa balsamică caramelizată Pizza cu piper roz cu rozmarin și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 334 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, brânză de capră, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și brânză de capră, Pizza Cu Brânză De Capră Și Ceapă Caramelizată, și Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune o piatră de pizza un cuptor preîncălzit de 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați aproximativ ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați suficient balsamic pentru a acoperi, împreună cu zahărul, sarea și aproximativ 3/4 din boabele de piper roz zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se lasa la marinat 2-3 ore.
5
Strecurați ceapa peste un castron, lăsând marinada deoparte pentru a fi folosită mai târziu în această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați ceapa în tigaie și amestecați bine. Coborâți focul și lăsați ceapa să se caramelizeze în continuare, amestecând frecvent. Nu gătiți prea repede sau se vor prăji mai degrabă decât se vor carameliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Odată ce sunt frumos colorate, adăugați marinada balsamică în tigaie, împreună cu untul. Se amestecă frecvent și se lasă amestecul să se gătească până la o consistență jammy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Între timp, odihnește-ți aluatul la temperatura camerei cel puțin o oră. Apoi formați-vă într-o rundă de 12 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Întindeți amestecul de ceapă peste centrul pizza lăsând o margine de crustă de 3/4 inch. Deasupra acestui amestec puneți aproximativ 8 runde de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Garnisiți cu bucăți decorative de rozmarin și periați marginile pizza cu ulei de măsline. Glisați cu grijă pizza pe piatra de pizza preîncălzită și coaceți 12-15 minute până când bule și brânza de capră începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți pizza din cuptor și garnisiți cu boabele de piper roz rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se Servește Fierbinte.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista