Ceapă Balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa balsamică. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 183 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 36 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, margarină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Balsamică, Ceapă Roșie Balsamică, și Ceapă Balsamică Prăjită La Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate de sus în jos. Tăiați partea superioară și inferioară a fiecărei jumătăți.
Tăiați jumătățile de ceapă în bucăți tăind în unghi drept față de tăietura originală. Faceți bucățile cât mai consistente posibil, astfel încât să se gătească uniform. O ceapă de dimensiuni medii poate fi tăiată în bucăți de aproximativ inch.
Puneți o cratiță mare pe aragaz la foc mediu-mare și lăsați-o să se încălzească.
Adăugați margarina în tigaie. Când margarina se topește și începe să buleze, adăugați ceapa. Se amestecă ceapa astfel încât să fie bine acoperite. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa incepe sa transpire (arata lucioasa).
Adăugați oțetul balsamic, zahărul și sarea.
Continuați să gătiți la foc mic timp de aproximativ 15 până la 20 de minute până când ceapa s-a înmuiat, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc și serviți cald. Dacă faceți înainte, lăsați ceapa să se răcească și apoi păstrați-le într-un recipient etanș la frigider.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;