Ceapă Balsamică

Ceapă Balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa balsamică. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 183 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 36 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, margarină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Balsamică, Ceapă Roșie Balsamică, și Ceapă Balsamică Prăjită La Tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate de sus în jos. Tăiați partea superioară și inferioară a fiecărei jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Tăiați jumătățile de ceapă în bucăți tăind în unghi drept față de tăietura originală. Faceți bucățile cât mai consistente posibil, astfel încât să se gătească uniform. O ceapă de dimensiuni medii poate fi tăiată în bucăți de aproximativ inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Puneți o cratiță mare pe aragaz la foc mediu-mare și lăsați-o să se încălzească.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
4
Adăugați margarina în tigaie. Când margarina se topește și începe să buleze, adăugați ceapa. Se amestecă ceapa astfel încât să fie bine acoperite. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa incepe sa transpire (arata lucioasa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați oțetul balsamic, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
ZahărZahăr
SareSare
6
Continuați să gătiți la foc mic timp de aproximativ 15 până la 20 de minute până când ceapa s-a înmuiat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Scoateți tigaia de pe foc și serviți cald. Dacă faceți înainte, lăsați ceapa să se răcească și apoi păstrați-le într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista