Ceai Înghețat
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Ceaiul înghețat înghețat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, pliculețe de ceai de dimensiuni familiale, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ceai Înghețat.
Instrucțiuni
Puneți pungile de ceai într-un castron mare.
Se toarnă apă clocotită peste pliculețe de ceai; abrupt 10 minute.
Scoateți și aruncați pungile de ceai.
Combinați zahărul, 1/2 cană de apă și siropul de porumb de culoare deschisă într-o cratiță; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
Adăugați amestecul de zahăr și sucul proaspăt de lămâie în ceai; se amestecă pentru a se combina.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Se toarnă amestecul de ceai răcit într-un vas de copt de 13 x 9 inci; acoperiți și congelați cel puțin 6 ore sau până când este ferm.
Scoateți amestecul de ceai din congelator; răzuiește întregul amestec cu o furculiță până devine pufos. Lingură într-un recipient; acoperiți și congelați până la 1 lună.
Garnisiți cu felii de lămâie și crenguțe de mentă, dacă doriți.