Ceai verde și granita de miere
Green tean și Honeydew Granitan este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 168 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lichior cu aromă de pepene galben, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Granita De Miere, Granita De Flori De Soc, și Roză De Miere-Jalapeincluso Granita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe 3/4 cană de apă într-o cratiță mică.
Adăugați 4 pungi de ceai verde. Deschideți o pungă de ceai suplimentară și adăugați frunze de ceai în apă.
Scoateți pungile din tigaie, strângând orice lichid în tigaie; aruncați pungile. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați 2/3 cană de zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se răcește (aproximativ 15 până la 20 de minute).
Combinați amestecul de ceai, 4 căni de pepene galben cubat, 6 linguri de lichior cu aromă de pepene galben (cum ar fi Midori) și 2 linguri de suc proaspăt de lămâie într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă în vasul de copt de 11 x 7 inci. Congelați 30 de minute sau până când marginile sunt înghețate și centrul este noroios. Se amestecă granita cu o furculiță, răzuind marginile înghețate în centru; înghețați încă 20 de minute. Repetați acest pas la fiecare 20 de minute până când este complet înghețat în cristale ușoare și înghețate (aproximativ 2-2 1/2 ore).
Răzuiește în 6 pahare pentru a servi.