Ceai verde somon Pocat cu sos de Lime de ghimbir

Ceaiul verde somon fiert cu sos de lămâie de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 359 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 105 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ghimbir, ceai vrac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 94%. Rețete similare includ Ceai verde somon Pocat cu sos de Lime de ghimbir, Somon prăjit cu sos de ghimbir-Lime și arahide, și Bol de orez cu somon cu sos de ghimbir-Lime.
Instrucțiuni
Puneți apa într-o tigaie dreaptă sau oală cu capac.
Adăugați 3 jumătăți de tei (stoarcerea sucului în apă înainte de adăugare), 5 linguri de miere, ghimbir, sare și boabe de piper și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 10 minute pentru a infuza apa cu arome.
Scoateți și rezervați 1/2 cană din acest lichid de braconaj.
Scoateți oala de pe foc și adăugați ceaiul. Lăsați ceaiul să se absoarbă timp de 3 până la 5 minute. Glisați cu grijă somonul în apă. Acoperiți și braconați până când peștele este doar gătit și ferm la atingere, aproximativ 6 până la 7 minute.
Între timp, într-o oală mică la foc mic, fierbeți 1/2 cană de lichid rezervată împreună cu sucul și coaja jumătății de var rămase și 1 lingură de miere rămasă. Gatiti pana cand lichidul se reduce cu 2/3 si se ingroasa, 7-10 minute.
Scoateți peștele cu o lingură cu fante și aranjați pe farfurii de servire.
Stropiți puțin din sos peste fiecare bucată somon înainte de servire.