Ceai infuzat pește și chipsuri

Ceai infuzat pește și chipsuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele și chipsurile infuzate de Tean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 635G de grăsime, și un total de 6022 calorii. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de praf de copt, oțet de malț, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Muddle De Pește Carolina Infuzat Cu Slănină, Bere pește bătut (pește și chipsuri), și Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 5 litri, la foc mare, până când ajunge la 320 de grade F pe un termometru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Folosind o felie cu o lamă largă sau un cuțit de bucătar, feliați cartofii în chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
4
Așezați într-un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și amestecul de ceai verde. Cerneti toate ingredientele impreuna pentru a aera faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Ceai VerdeCeai Verde
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Bateți berea până când aluatul este complet neted și fără bulgări. La frigider timp de 15 minute. Notă: aluatul poate fi făcut cu până la 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Scurgeți bine cartofii, îndepărtați excesul de apă și uscați cu prosoape de hârtie. Când uleiul atinge 320 de grade, scufundați cartofii, în loturi, în ulei. Se prăjește timp de 2 până la 3 minute până când sunt palide și floppy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Scoateți din ulei, scurgeți și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Creșteți temperatura uleiului la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Adăugați cartofii prăjiți și prăjiți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
11
Scoateți și scurgeți pe raftul de prăjire. Condimentează cu sare kosher în timp ce este fierbinte și ține la cuptor. Lăsați uleiul să revină la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Pește ușor de dragat în făină. Lucrând în loturi mici, înmuiați peștele în aluat și scufundați în ulei fierbinte. Când aluatul este setat, întoarceți bucățile de pește și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Scurgeți peștele pe raftul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
14
Se servește cu oțet de malț și sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De MalțOțet De Malț
Sos TartarSos Tartar
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista