Ceaiul dulce cu limonadă cu țepi ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă $1.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 205 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de apă, garnituri: trestie de zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Limonadă Cu Țepi, Limonadă Cu Țepi, și Limonadă cu pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 căni de apă la fierbere într-un 2-qt. cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, se adaugă pliculețe de ceai și se amestecă menta proaspătă. Acoperiți și abrupți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă Proaspătă
Sac De Ceai
3
Aruncați pungile de ceai și menta. Se amestecă zahărul până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
Zahăr
Mentă
4
Se toarnă ceaiul într-un 3-qt. recipient și amestecați în 4 căni de apă rece și concentrat de limonadă. Se amestecă bourbon sau rom întunecat condimentat chiar înainte de servire.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.