Ceai De Mentă De Ciocolată Marocană

Ceai De Mentă De Ciocolată Marocană
Marocan ciocolata menta Tean este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan băutură. Această rețetă servește 2. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguțe de mentă de ciocolată, zahăr, ceai de praf de pușcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Ceai cu gheață marocan-mentă, Legume Prăjite Cu Mentă Marocană, și Miel marocan cu caise, migdale și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceai, zahăr și mentă într-un ceainic. Aduceți 2 căni de apă la fiert, lăsați să stea 2 minute, apoi turnați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
CeainiculCeainicul
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați abruptul aproximativ 5 minute. Se strecoară în cești de ceai.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista