Ceai De Mentă De Ciocolată Marocană
Marocan ciocolata menta Tean este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan băutură. Această rețetă servește 2. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguțe de mentă de ciocolată, zahăr, ceai de praf de pușcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Ceai cu gheață marocan-mentă, Legume Prăjite Cu Mentă Marocană, și Miel marocan cu caise, migdale și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceai, zahăr și mentă într-un ceainic. Aduceți 2 căni de apă la fiert, lăsați să stea 2 minute, apoi turnați în oală.
Lăsați abruptul aproximativ 5 minute. Se strecoară în cești de ceai.