Granita de ceai de ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 146 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ghimbir, miere, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Jamaican și ghimbir Granita, Blueberry Ginger Granita, și Lemongrass + Ghimbir Granita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați pungi de ceai; acoperiți și abrupți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară Subțire
4
Îndepărtați pungile de ceai, stoarceți ușor; adăugați zahăr, amestecând până se dizolvă. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Turnați ceaiul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Înghețați 8 ore.
7
Scoateți amestecul din congelator cu 20 de minute înainte de servire. Procesați amestecul, câte un sfert la un moment dat, într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.