Ceai De Ghimbir Granita
Granita de ceai de ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 146 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ghimbir, miere, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Jamaican și ghimbir Granita, Blueberry Ginger Granita, și Lemongrass + Ghimbir Granita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Adăugați pungi de ceai; acoperiți și abrupți 5 minute.
Îndepărtați pungile de ceai, stoarceți ușor; adăugați zahăr, amestecând până se dizolvă. Mișto.
Turnați ceaiul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Scoateți amestecul din congelator cu 20 de minute înainte de servire. Procesați amestecul, câte un sfert la un moment dat, într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Serviți imediat și garnisiți, dacă doriți.