Ceai cu gheață marocan-mentă

Ceai cu gheață marocan-mentă
Ceaiul cu gheață marocan-mentă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 57 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, tazoâ® refreshâ"¢ ceai de plante, tazoâ® zenâ"¢ ceai, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta foarte gustoasa. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Ceai De Mentă Cu Gheață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pungile de ceai în ulcior rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
2
Adăugați apă clocotită; lăsați să stea 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți pungile.
4
Adăugați apă rece și sirop simplu la ulcior; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista