Ceai Cu Gheață Chai

Ceai Cu Gheață Chai
Ceaiul cu gheață Chai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 95 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, cremă de sodă, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ceai Cu Gheață Chai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răciți paharele în congelator cu câteva ore înainte de servire.
2
Pungi de ceai abrupte în apă fierbinte 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
ApăApă
3
Scoateți pungile. Se amestecă vanilia și zahărul brun în ceai până se dizolvă zahărul. Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția bețișoarelor de scorțișoară. Refrigerați cel puțin 1 până la 2 ore pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
ZahărZahăr
CeaiCeai
4
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
5
Se ornează cu băț de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista