Ceai Cu Gheață Chai
Ceaiul cu gheață Chai ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 95 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, cremă de sodă, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ceai Cu Gheață Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răciți paharele în congelator cu câteva ore înainte de servire.
Pungi de ceai abrupte în apă fierbinte 3 până la 5 minute.
Scoateți pungile. Se amestecă vanilia și zahărul brun în ceai până se dizolvă zahărul. Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția bețișoarelor de scorțișoară. Refrigerați cel puțin 1 până la 2 ore pentru a amesteca aromele.
Se ornează cu băț de scorțișoară.