Cea mai înaltă omletă din lume
Nevoie de un fără gluten, Primal, și FODMAP fel principal prietenos? Cea mai înaltă omletă din lume ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 474 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, piperul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Chili Din Lumea Nouă, Cea mai bună Lasagna din lume, și Pâine De Secară Din Lumea Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Încălziți friptura și spanacul într-o tigaie sau în cuptorul cu microunde.
Așezați toate ingredientele, cu excepția untului, a resturilor și a brânzei într-un blender și procesați la viteză mare timp de aproximativ 10 secunde pentru a încorpora aerul în amestec; soda club și praful de copt vor ajuta omleta să crească. (Puteți utiliza, de asemenea, un blender de mână cu o ceașcă adâncă).
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se toarnă amestecul de ouă și, folosind o spatulă de cauciuc, împingeți încet oul gătit de pe 1 parte a fundului tigaiei pe cealaltă pentru a permite noului ou crud să ajungă la fundul tigaiei și să gătească (acest lucru creează înălțime și împiedică fundul să ardă).
Când omleta este gătită în partea de jos și partea de sus este încă curgătoare, puteți fie să răsturnați omleta în tigaie pentru a termina, fie pentru a face posibilă omleta "cea mai înaltă", așezați tigaia chiar sub broiler, cu ușa cuptorului deschisă și mânerul lipit (altfel s-ar putea topi) timp de aproximativ 30 de secunde până când omleta se ridică și se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc, se adaugă umplutura rămasă încălzită și brânza și se pliază pe jumătate. Pentru a servi, feliați în bucăți. Dacă doriți, Salvați puțină umplutură și brânză pentru a pune pe partea de sus după pliere.