Cea mai înaltă omletă din lume

Cea mai înaltă omletă din lume
Nevoie de un fără gluten, Primal, și FODMAP fel principal prietenos? Cea mai înaltă omletă din lume ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 474 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, piperul, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Chili Din Lumea Nouă, Cea mai bună Lasagna din lume, și Pâine De Secară Din Lumea Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Încălziți friptura și spanacul într-o tigaie sau în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați toate ingredientele, cu excepția untului, a resturilor și a brânzei într-un blender și procesați la viteză mare timp de aproximativ 10 secunde pentru a încorpora aerul în amestec; soda club și praful de copt vor ajuta omleta să crească. (Puteți utiliza, de asemenea, un blender de mână cu o ceașcă adâncă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Apă SpumantăApă Spumantă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă amestecul de ouă și, folosind o spatulă de cauciuc, împingeți încet oul gătit de pe 1 parte a fundului tigaiei pe cealaltă pentru a permite noului ou crud să ajungă la fundul tigaiei și să gătească (acest lucru creează înălțime și împiedică fundul să ardă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Când omleta este gătită în partea de jos și partea de sus este încă curgătoare, puteți fie să răsturnați omleta în tigaie pentru a termina, fie pentru a face posibilă omleta "cea mai înaltă", așezați tigaia chiar sub broiler, cu ușa cuptorului deschisă și mânerul lipit (altfel s-ar putea topi) timp de aproximativ 30 de secunde până când omleta se ridică și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se ia de pe foc, se adaugă umplutura rămasă încălzită și brânza și se pliază pe jumătate. Pentru a servi, feliați în bucăți. Dacă doriți, Salvați puțină umplutură și brânză pentru a pune pe partea de sus după pliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista