Cea Mai Bună Tartă De Var

Cea Mai Bună Tartă De Var
Rețeta cea mai bună tartă de var poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă este plăcută de 345 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână, gălbenușuri de ou, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Tarta De Var, Ricotta lime tartă, și Tartă De Var Cheie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți, untul, migdalele și zahărul. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tartă tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
MigdaleMigdale
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
2
Se coace la 325 CP timp de 15-18 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou, laptele, sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Coaceți timp de 12-14 minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Într-un castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați zahăr; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți smântâna și coaja de tei rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Coaja De TeiCoaja De Tei
ZahărZahăr
8
Se întinde peste tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Garnisiți cu zmeură și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
ZmeurăZmeură

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tart funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista