Cea Mai Bună Tartă De Lămâie Vreodată
Cea mai bună tartă de lămâie vreodată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 355 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 16%. Încercați Tartă Cu Lămâie, Tartă Cu Lămâie, și Tartă Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, 1/2 cană de zahăr, extractul de vanilie și sarea în vasul de amestecare al unui mixer de suport; amestecați bine ingredientele cu un atașament cu palete.
Se amestecă făina în amestecul de unt pentru a face un aluat neted. Apăsați aluatul într-o tigaie de tartă de 9 inci; refrigerați crusta timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți crusta până la maro auriu deschis, 15 până la 20 de minute.
Bateți zahărul, ouăle, coaja de lămâie, sucul de lămâie și 1/2 cană de făină într-un bol până se omogenizează.
Se toarnă umplutura de lămâie în crustă. Acoperiți marginile crustei cu benzi de folie de aluminiu pentru a preveni arderea.
Coaceți tarta până când umplutura este setată, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet și praf cu zahărul cofetarilor.