Cea Mai Bună Supă De Pui Vreodată
Cea mai bună supă de pui vreodată este o fără lactate felul principal. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 277 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de condimente de pasăre, boabe de piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Supă Avgolemono (alias supă grecească de pui cu lămâie), Supă de pui Mile End cu supă Mandel, și Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut).
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare și acoperiți cu apă.
Puneți frunzele de țelină în oală și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când puiul este gătit, 30 până la 40 de minute.
Scoateți puiul din oală și puneți-l într-un castron până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Între timp, strecurați lichidul de gătit, aruncați blaturile de țelină și puneți lichidul de gătit într-o oală mare.
Puneți țelina, morcovii, ceapa, bulionul, amestecul de supă și bulionul de pui în oală și lăsați să fiarbă. Condimentează cu cimbru, condimente de pasăre, busuioc, boabe de piper, frunze de dafin și pătrunjel.
Pui osos și tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Întoarceți carnea în oală. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si aromele sunt bine amestecate, pana la 90 de minute.
Amestecați pastele în oală și gătiți încă 10 până la 15 minute, până când tăiței sunt al dente.