Cea Mai Bună Supă De Pui Vreodată

Cea Mai Bună Supă De Pui Vreodată
Cea mai bună supă de pui vreodată este o fără lactate felul principal. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 277 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de condimente de pasăre, boabe de piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Supă Avgolemono (alias supă grecească de pui cu lămâie), Supă de pui Mile End cu supă Mandel, și Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut).

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o oală mare și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți frunzele de țelină în oală și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când puiul este gătit, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți puiul din oală și puneți-l într-un castron până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, strecurați lichidul de gătit, aruncați blaturile de țelină și puneți lichidul de gătit într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Puneți țelina, morcovii, ceapa, bulionul, amestecul de supă și bulionul de pui în oală și lăsați să fiarbă. Condimentează cu cimbru, condimente de pasăre, busuioc, boabe de piper, frunze de dafin și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Supă De PuiSupă De Pui
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Amestec De SupăAmestec De Supă
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pui osos și tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Întoarceți carnea în oală. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si aromele sunt bine amestecate, pana la 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Amestecați pastele în oală și gătiți încă 10 până la 15 minute, până când tăiței sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista