Cea mai bună supă de fasole și șuncă

Cea mai bună supă de fasole și șuncă
Cea mai bună supă de fasole și șuncă este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Acest curs principal are 290 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați OS de șuncă, bulion de legume, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 849 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea înmuiată într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere.
3
Adăugați osul de șuncă, șunca, ceapa, țelina, morcovii, roșiile, sucul de legume și bulionul de legume. Condimentează cu sos Worcestershire, muștar Dijon, pudră de chili, frunze de dafin, piper, pătrunjel și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Suc De LegumeSuc De Legume
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OS De șuncăOS De șuncă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se toarnă suficient bulion de pui pentru a acoperi ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 8 ore.
6
Adăugați mai mult bulion de pui după cum este necesar pe parcursul zilei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Scoateți osul de șuncă și condimentați cu sare, dacă este necesar. Continuați să fierbeți încă câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Îndepărtați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate41
Revista