Cea Mai Bună Sfeclă Răcită
Cea mai bună sfeclă răcită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de ketchup, extract de vanillan, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sfeclă răcită cu smântână, Supă de castraveți răcită cu sfeclă prăjită, și Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți sfecla, rezervând 1-1 / 2 căni de suc într-o cratiță mare.
Adăugați amidon de porumb în suc și amestecați bine.
Adăugați sfecla și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul este ușor îngroșat, amestecând des.
Scoateți punga de condimente. Acoperiți și refrigerați peste noapte.