Cea Mai Bună Sfeclă Răcită

Cea Mai Bună Sfeclă Răcită
Cea mai bună sfeclă răcită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de ketchup, extract de vanillan, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sfeclă răcită cu smântână, Supă de castraveți răcită cu sfeclă prăjită, și Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți sfecla, rezervând 1-1 / 2 căni de suc într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați amidon de porumb în suc și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Adăugați sfecla și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul este ușor îngroșat, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Scoateți punga de condimente. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista