Cea Mai Bună Quiche De Pui

Cea Mai Bună Quiche De Pui
Cea mai bună Quiche de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 393 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de boia de ardei, braconat, brânză gruyere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Quiche De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Răspândiți crusta într-o placă de plăcintă adâncă de 10 inci. Aranjați puiul uniform peste crustă. Acoperiți cu brânză Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Într-un castron mic, bateți ouăle cu o furculiță; amestecați laptele, amestecul de supă de ceapă și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă și se presară cu boia de ardei după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se lasă să se răcească 10 minute și se servește.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista