Cea Mai Bună Pâine Cu Brânză
Cea mai bună pâine de brânză necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 515 calorii, 13g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză monterey jack, ceapă verde, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Coacerea pâinii: pâine cu roșii, brânză și slănină, Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), și Mașină de pâine brânză și pâine cu slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Feliați bagheta franceză pe jumătate pe lungime.
Într-un castron mediu, amestecați brânza Monterey Jack, brânza Cheddar, maioneza și ceapa verde tocată.
Întindeți amestecul uniform peste jumătățile de pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute sau până când brânza este topită.