Cea Mai Bună Pizza Cu Pâine Franceză
Rețeta cea mai bună Pizza de pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 3 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 1550 calorii, 49G de proteine, și 102G de grăsime. 1110 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți oregano, brânză mozzarella cu lapte, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Pizza Cu Pâine Franceză, Pizza Cu Pâine Franceză, și Pizza Cu Pâine Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți untul și 3 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mic până când untul este topit.
Adăugați usturoi, fulgi de piper și oregano și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute. Se amestecă jumătate de pătrunjel / busuioc și un vârf mare de sare.
Așezați pâinea tăiată cu fața în sus pe o suprafață de lucru curată. Folosind o foaie de copt cu margini, apăsați uniform pâinea până când este comprimată la aproximativ 2/3 din înălțimea inițială.
Așezați pâinea deasupra foii de copt cu margini. Folosind o perie de patiserie, periați jumătate din amestecul de usturoi/unt / ulei uniform pe suprafețele tăiate de pâine, asigurându-vă că obțineți o mulțime de bucăți de usturoi și aromatice. Pune deoparte.
Adăugați roșiile în amestecul de usturoi/unt/ulei rămas în tigaie, amestecați pentru a combina, creșteți căldura la mediu, aduceți la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana se imbogateste si se reduce, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare.
În timp ce sosul se gătește, întindeți 1/4 de mozzarella uniform pe suprafața pâinii și transferați la cuptor. Gatiti pana cand branza abia se topeste, aproximativ 8 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte până când sosul este fiert.
Întindeți sosul uniform peste pâine, apoi întindeți mozzarella rămasă deasupra sosului.
Se transferă la cuptor și se coace până când brânza se topește și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Se scoate din cuptor și se presară imediat cu Parmigiano-reggiano, pătrunjelul/busuiocul rămas și lingura rămasă ulei de măsline extravirgin. Se lasă să se răcească ușor și se servește.