Cea Mai Bună Pizza Cu Pâine Franceză

Cea Mai Bună Pizza Cu Pâine Franceză
Rețeta cea mai bună Pizza de pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 3 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 1550 calorii, 49G de proteine, și 102G de grăsime. 1110 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți oregano, brânză mozzarella cu lapte, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Pizza Cu Pâine Franceză, Pizza Cu Pâine Franceză, și Pizza Cu Pâine Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți untul și 3 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mic până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați usturoi, fulgi de piper și oregano și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute. Se amestecă jumătate de pătrunjel / busuioc și un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați pâinea tăiată cu fața în sus pe o suprafață de lucru curată. Folosind o foaie de copt cu margini, apăsați uniform pâinea până când este comprimată la aproximativ 2/3 din înălțimea inițială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Așezați pâinea deasupra foii de copt cu margini. Folosind o perie de patiserie, periați jumătate din amestecul de usturoi/unt / ulei uniform pe suprafețele tăiate de pâine, asigurându-vă că obțineți o mulțime de bucăți de usturoi și aromatice. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
7
Adăugați roșiile în amestecul de usturoi/unt/ulei rămas în tigaie, amestecați pentru a combina, creșteți căldura la mediu, aduceți la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana se imbogateste si se reduce, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
În timp ce sosul se gătește, întindeți 1/4 de mozzarella uniform pe suprafața pâinii și transferați la cuptor. Gatiti pana cand branza abia se topeste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte până când sosul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Întindeți sosul uniform peste pâine, apoi întindeți mozzarella rămasă deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
11
Se transferă la cuptor și se coace până când brânza se topește și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se scoate din cuptor și se presară imediat cu Parmigiano-reggiano, pătrunjelul/busuiocul rămas și lingura rămasă ulei de măsline extravirgin. Se lasă să se răcească ușor și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Revista