Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată

Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată
Cea mai adâncă cea mai întunecată prăjitură cu brânză de ciocolată necesită aproximativ 14 ore de la început până la sfârșit. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 1276 calorii, 17g de proteine, și 90g de grăsime. 369 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, cafea, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată, Cele Mai Profunde Cookie-Uri De Ciocolată Espresso Chip, și Cel Mai Întunecat Tort De Crep De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru crustă: într-un robot de bucătărie, măcinați fursecurile până la măcinat fin. Se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați untul topit și procesați până se omogenizează bine; ar trebui să fie consistența nisipului umed. Apăsați firimiturile uniform pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite. (Sau pur și simplu puneți amestecul de pesmet-zahăr în tigaie, turnați untul topit și combinați.) Apăsați amestecul în fundul tigaiei și coaceți doar până se fixează, aproximativ 7 minute. Lăsați-l să se răcească în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Așezați ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește, 2 până la 3 minute, amestecând în fiecare minut până când ciocolata este complet topită. Într-un castron mediu, bateți zahărul și pudra de cacao împreună, netezind orice bucăți de pudră de cacao. Într-un mixer de stand, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă, aproximativ 2 minute, apoi adăugați amestecul de zahăr-pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați coaja de portocală, cafeaua preparată sau pudra de espresso în acest moment, dacă utilizați. Bateți până se încorporează complet, răzuind părțile laterale și fundul cu o racletă de cauciuc atunci când este necesar. Se amestecă ouăle, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
3
Se amestecă ciocolata călduță și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Turnați umplutura peste crusta răcită, atingeți tigaia de pe blatul mesei pentru a îndepărta orice buzunare de aer, apoi neteziți blatul pentru a uniformiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți până când centrul este doar setat (jiggles ca gelatina setată) și arată doar uscat, aproximativ 1 oră 10 minute, rotind la jumătate. Se răcește 5 minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tortului pentru a slăbi, dar nu scoateți din tigaia cu arc. Răciți tortul la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pentru glazură: amestecați smântâna grea, ciocolata tocată, mierea și cafeaua pregătită într-o cratiță grea, medie, la foc mic, până se omogenizează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se toarnă peste centrul cheesecake-ului, răspândindu-se la 1/2 inch de marginea cheesecake-ului și umplând orice fisuri. Se răcește până când toppingul este setat, aproximativ 1 oră.
8
Transferați cheesecake-ul într-un platou și eliberați-l din tigaia cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
9
Serviți rece sau lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista