Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată

Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată
Cea mai adâncă cea mai întunecată prăjitură cu brânză de ciocolată necesită aproximativ 14 ore de la început până la sfârșit. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 1276 calorii, 17g de proteine, și 90g de grăsime. 369 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, cafea, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată, Cele Mai Profunde Cookie-Uri De Ciocolată Espresso Chip, și Cel Mai Întunecat Tort De Crep De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru crustă: într-un robot de bucătărie, măcinați fursecurile până la măcinat fin. Se amestecă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul topit și procesați până se omogenizează bine; ar trebui să fie consistența nisipului umed. Apăsați firimiturile uniform pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite. (Sau pur și simplu puneți amestecul de pesmet-zahăr în tigaie, turnați untul topit și combinați.) Apăsați amestecul în fundul tigaiei și coaceți doar până se fixează, aproximativ 7 minute. Lăsați-l să se răcească în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Așezați ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește, 2 până la 3 minute, amestecând în fiecare minut până când ciocolata este complet topită. Într-un castron mediu, bateți zahărul și pudra de cacao împreună, netezind orice bucăți de pudră de cacao. Într-un mixer de stand, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă, aproximativ 2 minute, apoi adăugați amestecul de zahăr-pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați coaja de portocală, cafeaua preparată sau pudra de espresso în acest moment, dacă utilizați. Bateți până se încorporează complet, răzuind părțile laterale și fundul cu o racletă de cauciuc atunci când este necesar. Se amestecă ouăle, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
3
Se amestecă ciocolata călduță și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4
Turnați umplutura peste crusta răcită, atingeți tigaia de pe blatul mesei pentru a îndepărta orice buzunare de aer, apoi neteziți blatul pentru a uniformiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți până când centrul este doar setat (jiggles ca gelatina setată) și arată doar uscat, aproximativ 1 oră 10 minute, rotind la jumătate. Se răcește 5 minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tortului pentru a slăbi, dar nu scoateți din tigaia cu arc. Răciți tortul la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Pentru glazură: amestecați smântâna grea, ciocolata tocată, mierea și cafeaua pregătită într-o cratiță grea, medie, la foc mic, până se omogenizează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se toarnă peste centrul cheesecake-ului, răspândindu-se la 1/2 inch de marginea cheesecake-ului și umplând orice fisuri. Se răcește până când toppingul este setat, aproximativ 1 oră.
8
Transferați cheesecake-ul într-un platou și eliberați-l din tigaia cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
9
Serviți rece sau lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista