Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată
Cea mai adâncă cea mai întunecată prăjitură cu brânză de ciocolată necesită aproximativ 14 ore de la început până la sfârșit. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 1276 calorii, 17g de proteine, și 90g de grăsime. 369 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, cafea, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată, Cele Mai Profunde Cookie-Uri De Ciocolată Espresso Chip, și Cel Mai Întunecat Tort De Crep De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci cu spray de gătit.
Pentru crustă: într-un robot de bucătărie, măcinați fursecurile până la măcinat fin. Se amestecă zahărul și sarea.
Adăugați untul topit și procesați până se omogenizează bine; ar trebui să fie consistența nisipului umed. Apăsați firimiturile uniform pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite. (Sau pur și simplu puneți amestecul de pesmet-zahăr în tigaie, turnați untul topit și combinați.) Apăsați amestecul în fundul tigaiei și coaceți doar până se fixează, aproximativ 7 minute. Lăsați-l să se răcească în timp ce pregătiți umplutura.
Așezați ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește, 2 până la 3 minute, amestecând în fiecare minut până când ciocolata este complet topită. Într-un castron mediu, bateți zahărul și pudra de cacao împreună, netezind orice bucăți de pudră de cacao. Într-un mixer de stand, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă, aproximativ 2 minute, apoi adăugați amestecul de zahăr-pudră de cacao.
Adăugați coaja de portocală, cafeaua preparată sau pudra de espresso în acest moment, dacă utilizați. Bateți până se încorporează complet, răzuind părțile laterale și fundul cu o racletă de cauciuc atunci când este necesar. Se amestecă ouăle, câte 1.
Se amestecă ciocolata călduță și se amestecă până se combină.
Turnați umplutura peste crusta răcită, atingeți tigaia de pe blatul mesei pentru a îndepărta orice buzunare de aer, apoi neteziți blatul pentru a uniformiza.
Coaceți până când centrul este doar setat (jiggles ca gelatina setată) și arată doar uscat, aproximativ 1 oră 10 minute, rotind la jumătate. Se răcește 5 minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tortului pentru a slăbi, dar nu scoateți din tigaia cu arc. Răciți tortul la frigider peste noapte.
Pentru glazură: amestecați smântâna grea, ciocolata tocată, mierea și cafeaua pregătită într-o cratiță grea, medie, la foc mic, până se omogenizează. Se răcește ușor.
Se toarnă peste centrul cheesecake-ului, răspândindu-se la 1/2 inch de marginea cheesecake-ului și umplând orice fisuri. Se răcește până când toppingul este setat, aproximativ 1 oră.
Transferați cheesecake-ul într-un platou și eliberați-l din tigaia cu formă de arc.
Serviți rece sau lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.