Caș De Tei
Cașul de tei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 188 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coajă de tei, gălbenușuri de ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Cupcakes Cu Lămâie Cu Cheie De Nucă De Cocos Cu Cremă De Unt Cu Coajă De Tei, Cupcakes cheie de var cu caș cheie de var, și Caș De Var Cheie.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul, coaja și sucul la fierbere într-un nonaluminiu greu 3 1/2-qt. cratiță la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc și se amestecă treptat aproximativ un sfert de amestec de suc fierbinte în gălbenușuri de ou; adăugați amestecul de gălbenuș de ou la amestecul de suc fierbinte rămas, amestecând constant până se omogenizează bine.
Puneți cratița la foc mediu și gătiți, amestecând constant, cel puțin 10 sau până la 12 minute. (
Amestecul va avea o grosime asemănătoare budincii.)
Adăugați unt, în 6 loturi, amestecând constant până când untul se topește și amestecul este bine amestecat după fiecare adăugare.
Se ia de pe foc și se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol.
Așezați folie de plastic direct pe caș cald (pentru a preveni formarea unei pelicule); se răcește 3 ore.