Caviarul omului sărac: răspândirea vinetelor

Caviarul omului sărac: răspândirea vinetelor
Caviarul omului sărac: răspândirea vinetelor este o vegan condiment. Această rețetă face 10 porții cu 204 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de cereale, usturoiul, un ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Răspândirea Caviarului De Vinete, Caviar d ' Aubergine (răspândire de vinete), și Răspândirea Caviarului De Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la cea mai înaltă setare, cel puțin 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați 2 sau 3 fante în vinete întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Așezați vinetele direct pe suportul cuptorului în mijlocul cuptorului și prăjiți vinetele până când este fraged, aproximativ 20 de minute. Păstrați fantele orientate în sus, astfel încât vinetele să nu piardă lichide pe măsură ce se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Vinetele prăjite vor arăta ca o anvelopă plată atunci când o scoateți din cuptor. Folosind un cuțit utilitar ascuțit, îndepărtați cu atenție pielea de carnea de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați carnea și sucul de vinete fierte în robotul de bucătărie și combinați cu usturoi, ienibahar, sare și piper și pătrunjel. Pulse macină vinetele într-o pastă, adaugă o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați într-un vas de servire. Semințele vinetei vor face ca răspândirea să semene cu ouăle de caviar și astfel numele: caviarul săracului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
CaviarCaviar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Pentru a servi, înconjurați un castron de răspândire cu runde de pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Măslinele mixte și selecțiile de brânzeturi italiene din lapte de oaie sunt sugerate acompaniamente la acest meniu pentru a completa bufetul. Nu necesită rețetă sau pregătire și adaugă ceva la oferta generală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De OaieLapte De Oaie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2
Așezați-le pe bufet lângă caviarul de vinete și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
CaviarCaviar
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista