Caviar De Ciuperci
Caviarul de ciuperci necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 250 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Simply Recipes necesită nuci de pin, suc de lămâie, sare și piper și câteva liniuțe de piper cayenne. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ciuperci Shiitake și Caper "caviar", Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), și Caviar Texas (Caviar Cowboy).
Instrucțiuni
Saut ciuperci, șalotă și usturoi: topiți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ciupercile și șalotele. Saut pentru 5 minute amestecand frecvent.
Presărați ușor sare și piper în timp ce gătiți.
Odată ce ciupercile au fiert aproximativ 5 minute, adăugați usturoiul și o lingură de vin alb uscat (dacă se folosește). Gatiti inca un minut si scoateti-l de pe foc.
Prăjiți nucile de pin: în timp ce ciupercile se gătesc, încălziți o tigaie mică la foc mare.
Adăugați nucile de pin. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand incep sa se prajeasca putin. (Ține-ți ochii pe nuci, pot arde destul de repede.)
De îndată ce încep să se prăjească, scoateți tigaia de pe foc și puneți nucile de pin într-un castron mic. Pune deoparte.
ciupercile s-au răcit puțin, se amestecă nucile de pin, sucul de lămâie, smântâna și pătrunjelul.
Adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar, după gust.
Se presară piper cayenne, după gust. Se răcește înainte de servire.
Lingurați pe o frunză mare de salată de unt și serviți cu biscuiți. (Utilizați biscuiți de orez pentru opțiunea fără gluten.)