Catfish Cajun Fiert În Apă
Catfish Cajun fiert necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.77 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 290 calorii. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, condimente creole, fileuri de somn crescute la fermă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cajun Catfish, Felul Meu, Cajun Catfish, și Cajun Catfish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați pește cu condimente.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și usturoiul; sotati 3 minute.
Adăugați vin; aduceți la fierbere.
Adăugați pește; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 16 minute sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Îndepărtați peștele cu o spatulă; Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aduceți lichidul de braconaj la fierbere; gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 2 minute). Se strecoară lichidul de braconaj printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Lingurați 2 linguri de lichid de braconaj peste fiecare file.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somn în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.